Testimonials | Pareri turisti

TESTIMONIALS HERE | PAREREA TA AICI

Super, aproape de plaja, personal super amabil si serviabil, mancare de nota zece si pozitie excelenta, pe malul marii.

– Cristian


Raport cinstit calitate/pret, complimente bucatarului. Tineti-o tot asa!

– Georgeta


Nice view, nice staff, good food, beautiful girls. Pierre, see you next year!

– Horst Muller


Asezare excelenta, curatenie, personalul amabil pentru aceasta statiune dar in general este o alternativa avantajoasa la vremurile in care traim. Felicitari proprietarilor pentru efortul depus.

– Gabriel


E super oki hotelul pt preturile pe care le are… e intr-o zona destul de linistita, eu am avut camera cu vedere la mare si era superb, mi-a placut si plaja din zona aia ii mai putin aglomerata. se face curatenie in fiecare zi si au o mancare fff buna. e f aproape de mare… eu daca ma intorc la costinesti sigur la pierre merg pt ca merita .. recomand la toata lumea.

– Lore


Hotel Pierre – SUPER!!! Ne-am simtit foarte bine. Personalul, angajatii hotelului sunt de nota 10. Ne-am imprietenit cu totii, am fost impreuna si la distractie. Anul viitor venim iar sa ne intalnim cu totii.

– Mary si Alex din Oradea


Hotel Pierre este fain si primitor, iar personalul a fost super de treaba. Totul a fost ok. Sa ne revedem cu bine cat mai curand.

– Ionela si Eugen din Brasov


Sunt Stela Bodolan si am lucrat la Hotel Bucuresti foarte multi ani. Am fost impresionata de gustul mancarii si prezentarea preparatelor. Felicitari Domnului Sirbu Petre!

– Stela Bodolan


Raport preţ/calitate foarte avantajos. Curăţenie ireproşabilă (ţinând
seama de unii turişti). Mâncare gustoasă şi îndestulătoare. Şi, mai presus de orice, un personal extrem de prietenos (deşi, când am fost eu era
sfârşit de sezon şi o oarecare oboseală era vizibilă).

– Ionel


De 5 ani, in concediu, mancam la Pierre si nu avem decat cuvinte de lauda, atat pentru personal, cat mai ales pentru bucatar. De remarcat si excelentul raport pret/calitate. Tine-ti-o tot asa! Bravo!

– Ion Ion